Skip to main content
Shared Ambition is onderdeel van

Vacature Business support medewerker

Business support medewerker (minimaal 32 uur)

Mensen zijn voor bedrijven het grootste kapitaal. Zéker in een krappe arbeidsmarkt. Shared Ambition adviseert en ondersteunt organisaties die thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit belangrijk vinden en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Door de enorme groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zijn onze ondersteunende functies van nog groter belang geworden. Jij draagt bij aan een sterker werkende backoffice. Deze uitdagende baan van minimaal 32 uur voer je deels thuis en deels op kantoor in Amsterdam uit.

Jij ziet wat ertoe doet als Business support medewerker

In deze functie ondersteun je, samen met je collega’s, zowel Shared Ambition als franchisegever als onze psychologen door heel Nederland als franchisenemers.
Je houdt je onder andere bezig met het:

  • eerste aanspreekpunt zijn bij telefonisch contact.
  • verrichten van diverse administratieve afhandelingen, zoals aanmeldingen verwerken, klantbeheer, offertetrajecten, declaratie afhandelingen en administratieve handelingen voor andere interne afdelingen.
  • beheren van de algemene mailbox van de organisatie.
  • beheren en naleven van wettelijke en interne regels, waaronder privacy- en informatiebeveiliging en kwaliteitsbeheer. Voor deze functie is specifiek één dag in de week toegewezen voor deze werkzaamheden.

Samenwerken vanuit Shared Ambition

Shared Ambition is een franchiseorganisatie op het gebied van arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Onze 60 psychologen zijn werkzaam door het hele land. We adviseren en ondersteunen organisaties die willen sturen op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Wij helpen medewerkers om hun mentale balans te behouden of terug te vinden. In ons vakgebied worden we gezien als autoriteit en onze expertise wordt veelvuldig ingezet door verschillende bedrijven.

Wat vragen we van jou?

Je kunt snel schakelen en bent communicatief vaardig. Je behoudt gemakkelijk het overzicht en je weet het hoofd koel te houden op drukke momenten. Jij bent én werkt klant- en oplossingsgericht. Een optimale dienstverlening staat bij jou op de eerste plek en je draagt graag bij aan verbinding en teamspirit. Verder heb jij:

  • minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding met relevante werkervaring.
  • goede kennis van Microsoft Office 365.
  • affiniteit met privacy- en informatiebeveiliging/kwaliteit en de Nederlandse wetgeving daaromtrent.
  • ervaring met financiële administratie, dit is een pré.

Zorg voor jou

Jij zorgt voor anderen en wij voor jou. En dus kan jij je verder ontwikkelen en specialiseren in een veilige en gezonde omgeving vol werkplezier. Je werklocatie is Amsterdam en daarnaast heb je de mogelijkheid om maximaal 50% vanuit huis te werken. Verder krijg je van ons op basis van een 40-urige werkweek:

  • een bruto maandsalaris van € 3.000 tot € 3.300,-.
  • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
  • 8% vakantiegeld.
  • reiskostenvergoeding.
  • fiscale voordelen bij sporten en bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets.
  • mogelijkheid om continue te blijven leren en daarmee jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan!

Klinkt deze vacature als op jouw lijf geschreven? Wacht niet langer en solliciteer door je CV en motivatiebrief op te sturen vóór 31 oktober 2024 naar evelien.vanoest@sharedambition.com . Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.
Nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Op Shared Ambition lees je meer. Shared Ambition is onderdeel van Zorg van de Zaak. Heb je nog vragen over de functie-inhoud of de sollicitatieprocedure? Evelien van Oest, manager van het Business Support Team, vertelt je hier graag meer over via evelien.vanoest@sharedambition.com of 06 – 2358 4411. Een WhatsApp sturen mag natuurlijk ook.

Shared Ambition is onderdeel van Zorg van de Zaak

Werken en meedoen in onze samenleving. Dat is waar mensen gelukkig van worden. Bij Zorg van de Zaak zorgen wij ervoor dat zij dat op een gezonde manier en met plezier blijven doen. We denken in kansen en mogelijkheden. Voor organisaties én medewerkers. Uitdagingen zijn er zeker en daar helpen wij graag bij. Daarom zijn we een bedrijfsgezondheidsnetwerk met verschillende arbodiensten en interventiebedrijven. En vanuit die kracht en samenwerking, werken we aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. Zo is iedereen sterker aan het werk. Dát is Zorg van de Zaak.

Ga naar de inhoud